Recerca i Sel·lecció d’Executius

 

HR Proactivity

HR Proactivity, amb oficines a Barcelona i Madrid, s’ha consolidat com a empresa especialitzada en la recerca i selecció d’executius i personal qualificat. Especialitzats en l’avaluació i contractació de professionals amb trajectòries destacades que ajuden a crear un avantatge competitiu i aporten un valor sostenible a les seves empreses.

 

SearchNet·International

Som membres de © SearchNet International, una xarxa global de les més prestigioses firmes de recerca d’executius en el món. Desenvolupa recerques globals amb un enfocament local, que permeten cobrir llocs de treball d’alta responsabilitat i valor afegit arreu del món.

 

Recerca d’executius · Recerca de directius · Recerca de personal · Recerca de talents · Selecció d’executius · Selecció de directius · Selecció de personal · Selecció de talents · Consultors · Consultoria de lideratge · Human Due Diligence · Management Audit and Assesment · Gestió de Talent i Plans de Relleu · Recursos Humans · Head hunter · Head hunting · Executive Search · Recruitment · Selection of Personel · Barcelona · Madrid · Espanya