Sobre nosaltres

 

HR Proactivity s’ha consolidat com a empresa especialitzada en la recerca i selecció d’executius i personal qualificat. Especialitzats en l’avaluació i contractació de professionals amb trajectòries destacades que creen un avantatge competitiu i aporten un valor sostenible a les seves empreses clients. La nostra seu central està ubicada a Barcelona, tenim també oficines a Madrid i som operatius a tot Espanya.

 

Amb més de 25 anys d’experiència acumulada, hem treballat amb la major part d’indústries. Els nostres clients inclouen grans corporacions així com petites i mitjanes empreses amb alta projecció.

 

Malgrat les seves diferències, els nostres clients tenen una cosa en comú: el desafiament de gestionar empreses en canvi i creixement constant, exigències d’un entorn empresarial cada vegada més competitiu. Donada la nostra profunda experiència operativa i el continu aprenentatge a partir de múltiples recerques d’executius realitzades amb èxit en el passat, treballem amb confiança en la recerca i selecció dels millors executius per a les empreses d’avui, i especialment les empreses del demà.

 

Sabem el que hem de fer per ajudar als nostres clients a trobar i incorporar les persones adequades per a llocs de responsabilitat.

 

La major part del nostre negoci prové d’una d’aquestes tres fonts: de clients per als que ja hem treballat, dels clients als quals hem estat remesos per clients satisfets, i dels candidats que han passat pel nostre procés de reclutament i que tenen una visió positiva i veraç de HR Proactivity i el nostre equip.

La nostra passió per l’excel·lència en tot el que fem ens ha permès establir relacions de confiança a llarg termini amb els nostres clients, molts dels quals han estat amb nosaltres des dels inicis de la nostra activitat en el sector de la Recerca i Selecció.

 

Som membres de © SearchNet International, una xarxa global de les més prestigioses firmes de recerca d’executius en el món. Desenvolupa recerques globals amb un enfocament local, que permeten cobrir llocs de treball d’alta responsabilitat i valor afegit arreu del món.