Consultoria de Lideratge

 

Un procés de reclutament finalitzat de manera satisfactòria, en el qual un executiu és empleat pel nostre client, és només el principi. Per tenir èxit en un entorn altament competitiu, en el qual totes les empreses estan immerses, les organitzacions han de poder atreure el talent adequat, avaluar-lo i desenvolupar-lo de manera contínua. És vital per a les empreses a definir els rols dels seus comandaments i directius en funció dels objectius estratègics de la companyia, del talent necessari per assolir aquests objectius i de la cultura de l’organització.

Oferim una sèrie de serveis que ajuden a les organitzacions a avaluar la idoneïtat de la capacitat de gestió i la qualitat del talent existent. Els presentem en el marc de la Consultoria de Lideratge.

 

La Consultoria de Lideratge de HR Proactivity ofereix els següents serveis:

 

Human Due Diligence – Comprovació i verificació de dades i avaluació de lideratge per als nostres clients de fusions i adquisicions (M&A).
Management Audit and Assessment – avaluació / valoració dels equips directius / grups de comandament així com d’executius individuals.
Gestió de Talents i Plans de Relleu – un procés d’avaluació del talent i el posterior pla dissenyat per sistemàticament identificar, avaluar, desenvolupar i retenir talent d’alt rendiment i gran talent potencial.