Gestió de Talent i Plans de Relleu

 

La Planificació de Relleus i la Gestió del Talent són processos altament eficients per sistemàticament identificar, avaluar, desenvolupar i retenir executius d’alt rendiment i gran talent potencial a l’empresa.

Qui succeirà al Director General? Qui serà el següent director d’Operacions? Hi ha candidats interns que puguin donar el salt a aquests llocs d’una forma natural i efectiva? Quines són les seves competències en relació als requeriments del lloc?Tenim una bona base de talents? Quins sectors patiran més problemes a nivell de reclutament en el futur?

Respondre a aquestes preguntes amb èxit és la clau per una competitiva planificació de la successió i la gestió del talent.

Amb el profund coneixement en aquesta matèria d’HR Proactivity, podem ajudar a la seva organització en el següent:

  • Identificar les competències que les persones d’alt potencial necessiten per tenir èxit en l’empresa, en el marc de l’estratègia actual i futura.
  • Identificar talent potencial en etapes primerenques. Perquè els potencials candidats estiguin preparats per a comandaments directius quan sigui requerit per l’empresa.
  • Crear un procés d’identificació formal de potencial intern. Desenvolupar i implementar un pla de successió o relleu depèn de la creació d’un procés efectiu d’identificació de talent.

Quan se seleccionen candidats per a tots els llocs de lideratge i de comandament, la millor pràctica dicta que l’organització hauria de considerar tant la promoció interna com les millors opcions externes. Com a resultat d’això, sempre recomanem als nostres clients portar a terme un esforç per avaluar i desenvolupar possibles candidats interns que podrien algun dia ocupar llocs executius i de direcció en l’organització. I en cas que resulti necessari iniciar una recerca externa de nous executius i personal amb talent, HR Proactivity disposa de les eines necessàries per accedir al millor talent disponible per al lloc.